SPA

Kültéri medence Kültéri medence

40 négyzetméteres épített medencénk minden nyári esemény kedvenc helyszíne. Nálunk mehet az ugrálás, a vízilabdameccs, de a nyugis lazulás is. Kültéri zuhannyal, napozóterasszal, napernyőkkel tesszük teljessé az élményt.

Jakuzzi Jakuzzi

6 fős fedett Wellis jakuzzink a legjobb választás egy igazi lazításhoz. Üljetek be egy pohár borral a 38 fokos fürdőbe, tegyétek be kedvenc zenéiteket és élvezzétek a fényterápiát!

Erdélyi dézsafürdő Erdélyi dézsafürdő

Belesüllyedni a forró fatüzelésű dézsába, miközben a fejünk felett világítanak a csillagok? Szerintünk felejthetetlen élmény. Kipróbáljátok?

Relax szoba finnszaunával Relax szoba finnszaunával 2
Relax szoba finnszaunával

Ha egy hűvös napon felmelegednétek, finnszaunánkat pont nektek hoztuk létre. A relax szobában kanapéval, fotelekkel, okostévével lazíthattok egy fárasztó hét után.

Szórakozás

Játékterem csocsóval és biliárddal Játékterem csocsóval és biliárddal
Játékterem csocsóval és biliárddal

Kocsmahangulat a vendégházban: jöhet a zene, a behűtött sör, és még a szomszéd sem szól rátok!

Pingpong, tollaslabda Pingpong, tollaslabda

Ha mozognátok egyet a pihenés közben, megrendezhetitek a vendégház pingpongbajnokságát. A vesztes fizeti a következő sört? Rajtunk nem múlik!

Gyerekeknek Játszótér, trambulin, homokozó Játszótér, trambulin, homokozó

A legkisebbekre is mindig gondolunk, ezért egy kis minibirodalmat alkottunk nekik az udvaron. Itt garantáltan nem fognak unatkozni.

Grill, bogrács, üst, tárcsa, szalonnasütés
Sütés-főzés: grill, bogrács, üst, tárcsa, szalonnasütés Sütés-főzés: grill, bogrács, üst, tárcsa, szalonnasütés 2
Sütés-főzés

Rotyog a bográcsban a pörkölt, a háttérben már szól a zene, mindenki éhes… Hamisítatlan vidéki ételeket készíthettek az udvarban, majd a fedett teraszon el is fogyaszthatjátok őket.

ÉHESEK VAGYTOK? REGGELIZZETEK NÁLUNK!

Reggeli

Klasszikus svédasztal

Hideg és meleg ételvariációk: tojás, virsli, bacon, lecsó, felvágottak, sajtok, bio zöldségek, friss pékáru, gyümölcslé, tea, kávé, frissen tálalva, bőséges mennyiségben.
Ára: 4000 ft/fő

Falusi bőségtál

Húsos bőségtálak helyi termelőktől változatosan: parasztkolbász, füstölt szalonna, tarja, májas, tepertő, pörc, szalámi, falusi sonka, hozzá sajtok, bio zöldségek, friss pékáru, gyümölcslé, tea, kávé, frissen tálalva, bőséges mennyiségben.
Ára: 4000 ft/fő

Rendezvények

Születésnap, névnap, lánybúcsú, legénybúcsú, házassági évforduló, tejfakasztó, családi összejövetel, sőt kisebb létszámú esküvő is volt már nálunk.

Bátran mondhatjuk: mind remek hangulatú, jól sikerült esemény volt. Szállással vagy anélkül is várjuk vendégeinket, hogy velünk tegyenek emlékezetessé egy-egy nagy napot!