Rólunk

A mi történetünk, a ti kényelmetekért

A Birs Vendégház nem egy hely, hanem az álmunk. Nem egy épület, hanem szorgos kezek megfeszített munkája. Nem egy kert, hanem egy táj, amit örökre a szívünkbe zárunk. És reméljük, hogy ti is!

Képzeljetek el egy házat a birsalmafák árnyékában, amit csend, nyugalom és béke vesz körül. Sehol egy szomszéd, egy autó, csak ti és a természet. Hogy mit hoztok ki belőle, az rajtatok múlik: egy romantikus, csendes pihenést – ahol senki nem zavar; vagy egy hajnalig tartó önfeledt bulizást – ahol senkit nem zavartok.

Ha reggel megéheztek, kérhetitek tanyasi bőségtálunkat, melyen igazi vidéki finomságokat találtok: parasztkolbászt, falusi sonkát, erdélyi szalonnát, disznósajtot, sajtokat, frissen a kertben termett zöldségeket, gyümölcsöket. Nappal körbejárhattok a közel 7 hektáros birsalmaültetvényen, ízletes ebédet készíthettek a bográcsban vagy a grillen, felfedezhetitek Jászberény programjait.

A városban, néhány kilométer távolságra találjátok az állatkertet, két strandot (ebből az egyiknek fedett uszodája is van), jégkorcsolyapályát, múzeumot, mozit, számos éttermet, kávézót és cukrászdát. Este csobbanhattok a forró dézsafürdőben, ahonnan nézhetitek a csillagokat a tiszta égbolton – de akár az esti focimeccset is a kültéri televízión.

7 szobával várunk titeket, melyek között van saját konyhás-saját fürdőszobás, két-, három-, vagy négyszemélyes, franciaágyas változat is. Minden szobában elérhető síkképernyős tévé és wifi. A közös konyhában minden konyhafelszerelés megtalálható, ha egy könnyű reggelit, ebédet vagy vacsorát készítenétek.

A közös programokhoz két teraszt is használhattok:

— Az egyik kültéri, nyitott, napvitorlával felszerelve, közvetlenül a bogrács mellett, 40 ember is kényelmesen elfér

— A másik beltéri, fedett, kandallóval és óriási tévével, 35 főig

Ha ki sem mozdulnátok a házból, számos szórakozási lehetőség közül tudtok választani: kültéri medence, 6 személyes fedett jakuzzi, fűtött dézsa, finn szauna, relax szoba, csocsó, biliárd, napozóterasz, kinti-benti sütési-főzési lehetőség, hatalmas zöld terület; a gyermekeknek játszótér, pingpong, trambulin, homokozó is található itt.

Ha csak egy délutánt töltenétek nálunk, szállásfoglalás nélkül, arra is van lehetőség! Köszönhetően annak, hogy mindentől távol esünk, bármilyen rendezvény tartható nálunk. Születésnap, névnap, lánybúcsú/legénybúcsú, házassági évforduló, osztály- vagy évfolyamtalálkozó, sőt esküvő! Bármi is az elképzelésetek, azt itt meg tudjátok valósítani.

Foglalás és információ: 06-70/385-5663, 06-70/417-9704 vagy az info@birsvendeghaz.hu címen